top of page

HYPNOCARE

            COACHING

 

Contact:  Eric Macaré
06-51895161
 

GRONINGEN 

HYPNOTHERAPIE

HYPNOTHERAPIE

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose of trance om klachten en problemen aan te pakken en op te lossen.

Naast hypnosetechnieken maak ik ook gebruik van diverse andere gesprekstechnieken uit de psychotherapie en gedragstherapie, zoals NLP, RET, EFT, regressie Transactionele analyse imaginaties en visualisaties. Hypnotherapie is een kortdurende therapie, geschikt voor zowel volwassen en als kinderen. Iedereen kan leren in hypnose te gaan. De eigen motivatie is hierbij het belangrijkste middel. Hypnose is een aangename, diepe ontspanning, waarbij je sterk op jezelf geconcentreerd bent en je aandacht naar binnen gericht is.Werkwijze
De eerste keer doe ik een uitgebreide intake en neem ik de tijd om je kennis te laten maken met het in hypnose gaan. Je gaat in hypnose door te luisteren naar mij terwijl ik op een rustige toon tegen je praat. Op dezelfde manier kom je ook uit de hypnose. Je blijft ten allen tijde controle houden over jezelf en kunt ook elk gewenst moment zelf uit de hypnose komen. Elke hypnose is een zelfhypnose.. Ik leer je hoe je dit thuis kunt toepassen. De hypnose-oefening neem ik voor je op voor thuis.

De sessies duren één uur en meestal zit er twee weken tussen de afspraken. In principe is hypnotherapie een korte behandelvorm. De meeste mensen komen tussen de 1 en 2 keer. Afhankelijk van de klacht. 

 

Verwijder stress met hypnose

Stoppen met roken

Afvalen met Hypnose

Het is te vergelijken met dagdromen of bijvoorbeeld zo verdiept zijn in een mooi boek of spannende film, dat je je even niet bewust bent van je omgeving. Iedereen kent wel van deze momenten, heel spontane momenten van lichte trance of hypnose. Bij hypnotherapie leer je bewust in hypnose te gaan, waardoor je een dieper contact maakt met je onbewuste om klachten of problemen beter te begrijpen, verbanden te zien, inzicht te krijgen. Hierdoor is het mogelijk om een verandering in te zetten of een oplossing te vinden. Met hypnotherapie pak je de klachten op een emotioneel niveau aan, waardoor er wezenlijk iets in de beleving zal veranderen. 

 

Hypnotherapie is ook goed inzetbaar bij chronische pijnklachten of als voorbereiding op medische ingrepen of operaties. Bijvoorbeeld bij IVF behandelingen of behandelingen van kanker. Het vermindert de angst voor de ingreep en ook zal er minder pijn ervaren worden.


Hypnotherapie is zeer effectief bij de volgende klachten en problemen.* Stress- en spanningsklachten, slaapklachten, angstklachten, hyperventilatie, faalangst en examenvrees, burn-out, trauma's en onverwerkte ervaringen, posttraumatische stressstoornis, loopbaan- en studiecoaching.

(* dit zijn de meest voorkomende klachten. Het kan zijn dat jouw klacht of probleem er niet bij staat. Informeer gerust of hypnotherapie iets voor je is.) 

 

Als hypnotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in Angst- en stressbeheersing  Verder op deze website kun je hier mee over lezen.

Certification Gediplomeerd hypnotherapeut
(aangesloten bij National Guild of Hypnotists, National Board of Hypnosis Education & Certification, Intervisiegroep Omni Hypnotherapeuten)
(Full Certified Register-Hypnotherapeut ,OMNI Hypnotherapeut, Dave Elman Hypnosis Techniques)

Let op:

Hypnose is géén vervanging van medische zorg. U dient altijd het advies van uw behandelende arts(en) op te volgen. Bij sommige klachten vraag ik u een verwijsbrief van uw behandelend arts mee te nemen.

 

 

Afspraak?

Wilt u weten of hypnose iets voor u kan betekenen?

 

Neem dan gerust contact met me op voor overleg. U kunt me bereiken

via het contactformulier op deze site, 

of 06-28718474.

OMNI Hypnosis Training Center, een instituut met wereldfaam op het gebied van hypnotherapie. Ik ben internationaal gecertificeerd en geregistreerd hypnotherapeut.

 

Certification  hypnotherapeut "Jeffrey Stephens 10-step protocol" is een directe, snelle en universeel toepasbare methode voor echt hypnose-veranderwerk.

Eric Macaré de oprichter van www.Groningen-Hypnotherapeut.nl 
alwaar hij therapeutische behandelingen geeft.

oldpaintogo.jpg

Het is geen hypnose, het werkt snel, veilig, en is effectief met blijvend resultaat!

OldPain2Go® is een totaal veilige manier voor het wegnemen van pijn, (chronische pijn) die niet meer nodig is. De behandeling bevat directe communicatie met je onderbewustzijn, OldPain2Go® geneest niet!!.... Het zorgt ervoor dat oude pijn wat geen functie meer heeft wordt uitgeschakeld.

bottom of page