top of page

Werk & Activiteiten begeleiding

 

AUTI & EFT COACHING

Contact:  Eric Macaré
06-28718474
 

"Eric Macaré Autismevriendelijk -EFT Coachen biedt dienstverlening op het gebied van wonen, werken, studie en vrije tijd aan."

 

Angst- en stressbeheersing

 

 

In het dagelijks leven kan Overprikkelingen,  werkdruk, sociale druk of prestatiedruk  voor spanning en stress zorgen. Aan de basis van een stressreactie staat vaak een angst. Angst om te falen, om ontslagen te worden, om niet aardig gevonden te worden, de redenen zijn voor ieder persoonlijk en verschillend. Door deze gevoelens van angst en stress onder controle te houden kun je gemakkelijker omgaan met uitdagingen, zit je beter in je vel en maak je het leven een stuk eenvoudiger.

 

 

In de coaching traject kunnen we samen  op zoek gaan naar de beste manier voor jou. Angst- en stressbeheersing biedt je goede kennis over de veroorzakers van angst en stress, en leert je een aantal praktische methoden om hier op een goede manier mee om te gaan.. Er zijn verschillende manieren om de angstgevoelens te reguleren en verminderen, Met angst- en stressbeheersing leer je kijken naar je persoonlijke situatie. Je leert welke zaken voor jou stress op kunnen leveren en hoe je die op een praktische, eenvoudige manier aanpakt. En dat maakt het dagelijks leven een stuk minder stressvol!

 

 

  • Leer je persoonlijke stressveroorzakers kennen Door de kennis die je opdoet angst- en stressbeheersing toe te passen op je eigen situatie, krijg je inzicht in die zaken die voor jou stress veroorzaken, en de achterliggende reden. Vaak is het kennen van de oorzaak al genoeg om een deel van de stress weg te nemen.

  • Maak kennis met praktische methoden om met angst en stress om te gaan het biedt je een aantal eenvoudige, praktische technieken die je leren om op een goede manier met angst en stress om te gaan. Hierdoor sta je stabieler en zelfverzekerder in het leven.

  • Maak je leven eenvoudiger! Door te weten wat in jouw persoonlijke situatie stress veroorzaakt, en door het toepassen van een aantal eenvoudige technieken, kun je jouw stressniveau verlagen en rust en balans brengen in het dagelijks leven.

 

bottom of page