top of page

Werk & Activiteiten begeleiding

 

AUTI & EFT COACHING

"Eric Macaré Autismevriendelijk -EFT Coachen biedt dienstverlening op het gebied van wonen, werken, studie en vrije tijd aan."

Contact:  Eric Macaré
06-51895161

 

De Emotional Freedom Techniques.

 

Ik ben Eric Macaré (53 jaar), EFT-Master en ervaringsdeskundige. In mijn Auti Hypno Care Coaching help ik mensen van jong tot oud met het oplossen van tal van problemen en klachten. Dit doe ik vanuit mijn hart, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe het is om met problemen, klachten en beperkingen te leven. Veel van de dingen waar iemand mee kan komen, daar kan ik me goed iets bij voorstellen. Daarnaast kan ik me goed inleven, meevoelen en me in de ander verplaatsen. Ik vind het prachtig om te zien hoe verbaasd iemand kan reageren als hij of zij merkt wat EFT doet

 

EFT is een elegante, snelle en effectieve manier om te helen. 
De methode is ontwikkeld door Gary Craig.
Het uitgangspunt van de methode is dat alle storende emoties worden veroorzaakt door verstoringen in ons energiesysteem. 
Door de verstoringen in het energiesysteem op te heffen verdwijnen de storende emoties, u voelt zich letterlijk bevrijd. Tegelijkertijd heeft dit een helend effect op tal van fysieke klachten.
EFT hanteert daarbij principes uit de cognitieve therapie (invloed op het denken), mindfulness (niet-oordelend ervaren, accepterend wat er is), NLP en acupressuur (kloppen op acupunctuurpunten)

Eerst wordt in gesprek vastgesteld wat u als probleem ervaart, vervolgens maakt u zich een voorstelling wat er straks anders is wanneer uw probleem is opgelost. Op deze wijze worden resultaten na EFT-behandeling snel en concreet  toetsbaar.
Vervolgens start de EFT procedure. Deze  is hetzelfde of het nu gaat om angst, woede, schuldgevoelens, onzekerheid , walging of pijn.
Het is verbluffend om te zien en te ervaren hoeveel resultaat er kan worden bewerkstelligd.
Het mooie van deze methode is dat u tijdens de sessies leert hoe de EFTmethode werkt en u er dus zelfstandig mee verder kunt.

bottom of page