top of page
Contact:  Eric Macaré
06-28718474
 

HYPNOCARE

            COACHING

 

GRONINGEN 

HYPNOTHERAPIE

"Eric Macaré Autismevriendelijk -EFT Coachen biedt dienstverlening op het gebied van wonen, werken, studie en vrije tijd aan."

Mindscaping ... wat is dat?
Mindscaping is een begeleide visualisatie waarbij de cliënt zijn eigen unieke mentale wereld (mentale 3D-kaart) kan verkennen. Een Mindscape is een plek waar persoonlijke uitdagingen kunnen worden beheerst, wat resulteert in ingrijpende veranderingen in het echte leven. Mindscaping is een reis door het onderbewuste terrein van metafoor en symbologie.

 

Is dat ook online mogelijk?

Yes! Voor sommige methoden geef ik de voorkeur aan een kamer met de persoon, maar Mindscaping is ideaal voor online sessies via Skype.

Hoe werkt dat
Je ontspant, sluit je ogen en volgt de begeleiding van je mindscaping-coach. Ze worden gevraagd om dingen te visualiseren, te beschrijven en de veranderingen waar te nemen wanneer ze zich voordoen. Het is een ontspannende, fascinerende, verhelderende en plezierige ervaring. Het beste deel is echter het verbluffende transformatieve resultaat dat je direct na je sessie ziet.

Hoe lang duurt een typische mindscaping-sessie?
Het pure mindscaping-gedeelte duurt meestal tussen de 20 en 45 minuten. Aan het begin van de sessie nemen we de tijd voor een voorbespreking om uw behoeften, wensen en doelen te verduidelijken. Indien nuttig, voltooi ik de sessie met andere nuttige methoden.

Waarom zou ik voor mindscaping kiezen?
Het leven heeft zijn uitdagingen en soms voelen we ons ... vastzitten, zonder motivatie, aan onszelf twijfelen, geblokkeerd, onzeker, neerslachtig, gevangen of tegengehouden. Mindscaping is een geweldig proces om je te helpen je blokkades op te heffen, deuren te openen, het verleden los te laten, je geest te bevrijden, weer op het goede spoor te komen en de stroom van het leven in te gaan.

En nu?


Weet u nog steeds niet zeker of dit iets voor u is?
U bent geïnteresseerd en wilt Mindscaping gebruiken voor uw probleem of probleem?
Waar je ook bent, bel me gewoon of schrijf me via het contactformulier .
We vinden een manier.

 

image.jpg
bottom of page