top of page

Cliënten zeggen het volgende over mijn begeleiding en Auti & EFT Coaching.

Om redenen van privacy zijn de namen van de referenten fictief.

"Auti Eft Coaching heeft onze zoon begeleid bij zijn problemen op school. Binnen drie gesprekken was er een enorme verbetering zichtbaar. Hij ging met meer vertrouwen naar school, heeft niet meer gehuild en heeft er weer plezier in. Het is mooi om te zien hoe onze zoon de trucjes die hij heeft geleerd zelf kan toepassen en hij hier successen mee boekt."

- Linda de Vries, 

"Door de coaching van Eric ben ik eindelijk verlost van mijn angsten wat betreft het gaan naar sociale gelegenheden. Ik heb door verschillende oefeningen en huiswerkopdrachten inzicht gekregen in mijn manier van denken. We hebben deze destructieve manier van denken om kunnen zetten naar een andere manier van denken, waardoor ik mij niet langer belemmerd voel.
Ik voel me herboren en heb weer zin in de toekomst!"

- David , 34

 

"De manier van begeleiden van Erik vind ik erg waardevol, omdat hij de juiste vragen stelt, waardoor ik zelf de antwoorden vind. Hij stuurt niet een richting uit, maar ondersteunt mij om zelf tot de kern te komen van iets. Dat vind ik erg prettig en daardoor krijg ik inzicht, kracht en energie hoe met dingen om te gaan, zodat het voor mij goed voelt!"

Ria, zelfstandig ondernemer

"

"Ik zocht coaching, omdat ik in een periode in mijn leven zat die ik wel eens omschrijf als het dertigersdillema. Belangrijke keuzes moeten eigenlijk worden gemaakt, maar dat vond ik heel moeilijk. Ik had het gevoel dat ik op een gegeven moment helemaal niets meer aan keuzes kon maken. Zelfs niet welk potje jam ik wilde kopen. Ik zat helemaal vast. Eft auti coach heeft mij door middel van praktische handvaten, oefeningen en door mij te spiegelen weer in beweging gekregen. Ik had nooit gedacht dat het kon, maar coaching werkt dus echt! Ik wil niet zeggen dat ik nu alle keuzes zonder moeite maak, maar ik ben wel weer een heel eind op weg daar naartoe."

- K. Vermeulen, 

Eric heeft mij (o.a.) behandeld tegen hooikoorts. Vanaf een jonge leeftijd heb ik last van hooikoorts gehad en door de jaren heen heb ik verschillende pillen en prikken geprobeerd om de klachten tegen te gaan. De behandelingen van Eric waren dusdanig doorslaggevend dat ik dit allemaal niet meer nodig heb. Hij heeft mij vakkundig en met geduld behandeld.

Margreet
bottom of page