top of page

Als er sprake is van een verbinding tussen mensen in wat voor vorm van samenwerking dan ook, gebeuren er dingen die anders niet zouden gebeuren.

Werk & Activiteiten begeleiding

 

AUTI & EFT COACHING

Contact:  Eric Macaré
06-51895161

Informatie en links.

 

Overzicht van links naar websites met informatie over PDD-NOS en autismespectrumstoornissen.

Autisme Info Centrum Groningen (AIC); door lotgenoten, voor lotgenoten!

Het Autisme Info Centrum NVA

is het informatie- en documentatiecentrum voor (ouders en partners van) mensen met autisme. Het is een vast onderdeel van de NVA en het centrum wordt bemand door een groep vrijwilligers.

De vrijwilligers zijn mensen met autisme en ouders of partners van mensen met autisme, ervaringsdeskundigen dus. Ze worden ondersteund door mensen van de NVA en MEE Groningen.

 

Autipas

De helpende hand voor mensen met autisme

 

 

Wat is de Autipas?

De pas bestaat uit een plastic kaart ter grootte van een creditcard, zodat deze gemakkelijk mee te nemen is. De pas wordt geleverd met een bijpassend hoesje waarop de belangrijkste persoonlijke kenmerken van de gebruiker kunnen worden aangekruist. De Autipas is naar Engels voorbeeld ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging voor Autisme, het AutismeFonds en het Landelijk Netwerk Autisme.

Auticomm

Autisme, Je kunt er niks aan doen, maar wel iets mee doen.
(Gijs Horvers)

Over Auticomm.

Auticomm. is gespecialiseerd in autisme & communicatie en autisme & overprikkeling met als drijvende kracht Marjon Kuipers en Gijs Horvers. Wij zijn betrokken bij diverse autisme projecten rondom beeldvorming. 
Samenwerking met ervaringsdeskundigen vinden wij belangrijk. 
Onze visie en werkwijze is ontwikkelingsgericht. Wij wensen een Autismevriendelijk! Nederland en hebben hiervoor in 2008 de intentieAutismevriendelijk! in het leven geroepen

Autisme Advies Groningen

Auti vriendelijke coach Ingrid Westra geeft professionele advies en bij haar kun je terecht met al je vragen over autisme, over hulp bij autisme en over alles waar je je  zorgen over maakt rond het autisme van een naaste, een cliënt of jezelf. 

Autisme Advies Groningen

Diagnose autisme gekregen, maar je weet niet hoe nu verder? 

Hulp nodig, maar je weet niet waar die te vinden is? Het loopt vast binnen het gezin? Veranderingen op komst en je bent het overzicht kwijt, of je ziet er tegenop? Hulp nodig bij school, studie, vrije   tijdsbesteding, wonen en/of werk? Auti vriendelijke coach Ingrid Westra geeft professionele advies.

Het doel van de stichting Leven Met Autisme is:

Het verzamelen en delen van kennis en ervaring over het leven met autisme.

stichting Leven Met Autisme

Deze website is een project van de stichting Leven Met Autisme. Onze stichting heeft als doel het verzamelen en delen van kennis en informatie over het leven met autisme. Deze website is één van onze projecten. Meer over onze stichting en de andere projecten en activiteiten is te lezen op de website www.stichtinglma.nl

Wil je ook vermeld worden op deze site? Laat het me weten.
bottom of page