top of page

Eric Macaré Autismevriendelijk -EFT Coachen biedt dienstverlening op het gebied van wonen, werken, studie en vrije tijd aan.

- Patty Smith

Je bent goed

zoals je bent..

EFT
(Emotional Freedom Techniques) 

Algemeen

Een Autismevriendelijke Coach maakt verschil! Kennis, betrokkenheid, enthousiasme en creativiteit, gecombineerd met deskundigheid zorgt ervoor dat dit verschil ook zichtbaar en merkbaar wordt. Voor de persoon met autisme zelf, maar ook voor de directe omgeving.

 

Autismevriendelijke Coaches richten zich op de persoonlijke ontwikkeling van jongeren en volwassenen met autisme met een normale tot hoge intelligentie en hun naaste omgeving.

Autismevriendelijke Coach 

De Emotional Freedom Techniques,die ik toepas in de coaching is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.
Het is een onderdeel van de Energetische Psychologie en is een positieve, effectieve en snelle 

methode om remmingen, angsten en andere negatieveemoties in een paar 

minuten kwijt te raken.

Specialisatie

Door middel van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Transactionele analyse RET (Rationeel Emotieve Therapie) EFT (Emotional Freedom Techniques) kan ik je onder andere goed helpen met beheersbaar maken van je angsten en helpen bij het plannen, organiseren en het ontwikkelen van leerstrategieën.

Eric Macaré Autismevriendelijk - EFT Coach biedt dienstverlening op het gebied van wonen, werken, studie en vrije tijd aan.

 

                          Informatie  

 NLP (Neuro (Linguïstisch Programmeren)

Zondag, Juni 06, 2014

​​

A guide to understanding your child’s emotions.

Auticomm

Maandag, September 10, 2014

​​

Over Auticomm.

Auticomm. is gespecialiseerd in autisme & communicatie en autisme & overprikkeling met als drijvende kracht Marjon Kuipers en Gijs Horvers. Wij zijn betrokken bij diverse autisme projecten rondom beeldvorming. 

> Lees verder
Hoe werkt EFT

zaterdag, Juli 26, 2014

 

Werking EFT op

de Amydala.

​​Autisme en EFT. 

Tapping en autisme.

 

Artikelen
& Bronnen
bottom of page