top of page

Zelfvertrouwen

Bijgewerkt op: 24 sep. 2018
Een vogel is nooit bang dat zijn tak breekt, want hij vertrouwt niet op de tak, maar op zijn eigen vleugels.Heb je vroeger weleens in de bomen geklommen? Niet wetend wat de gevolgen konden zijn?

Geheel onbewust kon je bij de hoogste stukken komen en daarna weer veilig naar beneden afdalen.


Onbewust, een mooi gegeven toch? Iets in je genen wat bepaalt dat je stappen kunt nemen en keuzes kunt maken.

Door hoe dapper jij zou kunnen zijn, neem je weleens beslissingen, wanneer je zelf vindt dat je goed in je kracht staat.


Deze kracht vertaalt zich dan weer in zelfvertrouwen. Het vertrouwen dat je aan je eigen kennis en ervaringen kunt overlaten.

Zoals de vogel zijn vleugels kan uitstrekken en met krachtige slagen sneller en wendbaarder, hoger en hoger kan komen, vertrouwt de vogel op een gevoel wat gevoed wordt door een positieve energie en innerlijke kracht.


Risico’s daar gelaten, soms bepaalt je innerlijke kracht die jou een bijna onoverwinnelijke kracht geeft, door risico’s aan je voorbij te laten gaan en het “bijna gewoon te doen”.

Door in jezelf te geloven kun je op sommige momenten anderen maar ook jezelf overtreffen in dat wat verwacht wordt.Geef jij jezelf ook af en toe de overtuiging, om niet de “angst” maar “de verwachting” en de ruimte van het vrij zijn te overwinnen…?

Hypnotherapie kan je daarbij helpen, voor meer info stuur mij maar een berichtje

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page