top of page

Stress reductie

Stress reductie

Stress is een natuurlijke vorm van spanning met een duidelijke functie. Het is een overlevingsmodus je staat klaar om te reageren, te vluchten of te vechten.

Veel mensen ervaren dagelijks te veel stress en worden ziek. Als je onder te veel stress staat, heb je geen plezier in het leven, je creativiteit en productiviteit gaan achteruit. Je komt niet meer tot rust en je lichaam maakt steeds stresshormoon aan. Dit is allemaal zo hevig dat je flink ziek kunt worden.

Stress zit van binnen.

Niet de buitenwereld veroorzaakt stress, onze geest doet dat. Onze geest reageert op spanning. We leven niet meer in de jungle en hoeven niet te vluchten of te vechten, maar onze geest denkt dat wel, hij schakelt de stress machine in. Dit gebeurt onbewust en daarom kunnen we daar in hypnose iets aan doen.

Stress reductie met hypnose.

Hypnose is een manier om bij de knop van de stress machine te komen. In één sessie zorg ik ervoor dat stress gereduceerd wordt. Ook kun je zelf een stress-reductie-knop krijgen, ik leer je die hanteren.

We gaan ervan uit dat één sessie voldoende is. Mocht dat niet zo zijn dan zit de oorzaak dieper en gaan we bij de vervolg afspraak dieper op de oorzaak in. Ook kan hier een coachingstraject aan verbonden worden, waar we gaan kijken hoe je kunt voorkomen dat stress jou weer ziek maakt. Het kan zijn dat je een te kort lontje hebt, dat je weerbaarder moet worden, dat je beter moet opkomen voor jezelf of dat faalangst of iets uit jouw verleden jou belemmert.

Wil jij minder stress in je leven? Wil jij de controle terug? Wil jij je weer sterk en waardevol voelen? Wil je beter leren opkomen voor jezelf? Wil je meer respect en liefde voor jezelf voelen? Wil je de controle over je eigen leven? Wil jij de kracht van hypnose ervaren? Neem dan contact met mij op


contact met mij op.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page