top of page

chakra's en aura's

Je aura is een energieveld dat je helemaal omgeeft, je kan het je uitstraling noemen.

Je chakra's, dat zijn er zeven,

De chakra’s zijn de energiecentra van de mens. In India en China worden ze al duizenden jaren beschouwd als graadmeter voor het functioneren van lichaam en geest.


Als onze chakra’s in balans zijn, functioneert het lichaam goed, maar wanneer ze uit balans zijn doordat ze minder goed functioneren of (deels) geblokkeerd zijn, dan kan dit leiden tot vele lichamelijke klachten zoals: hoofdpijn, bronchitis, presbyopie (leesbril), oogklachten, overgewicht, (chronische) vermoeidheid, vormen van ADHD of PDD-NOS bij kinderen, emotionele en/of psychische klachten als bijvoorbeeld burn-out, onzekerheid en problemen met communicatie en seksualiteit, om er maar een paar te noemen.

.

De oplossing die hypnose of hypnotherapie kan bieden!


Door hypnose of hypnotherapie in te zetten kan de hypnotherapeut de chakra's en aura's optimaliseren en deblokkeren.


Hierdoor kunnen de energiestromen in de geest en het lichaam weer op de meest ideale wijze hun wegen vinden en ontstaat een optimale energetische balans.


Deze optimale energetische balans wordt geprogrammeerd in het onderbewustzijn om de duurzaamheid te garanderen.

De voordelen van deze optimale energetisch balans hebben hun uitwerking in de geestelijke en lichamelijke heling en gezondheid op korte en de langere termijn

De hypnosesessie breng je chakra’s in balans kan je helpen om de chakrabalans weer terug te vinden. breng je chakra’s in balans helpt je de energiepunten in het lichaam weer in evenwicht te krijgen. Je verbindt je daardoor beter met de bronenergie, waardoor je gezondheid erop vooruit gaat en je je stabiliteit vergroot.


Innerlijke blokkades worden door de transformerende sessie opgelost en breng je chakra’s in balans, waardoor je psychische mogelijkheden groter en toegankelijker worden. Daarnaast helpt de sessie je positieve energiestromen terug in balans te krijgen en je chakra’s van negatieve energie te ontdoen.


Je wordt een spiritueel gevoeliger persoon.

Zelf pas ik mijn therapie altijd aan aan de cliënt. Sommige mensen geloven helemaal niet in chakra’s en energie. Als ze dat wel doen dan gebruik ik het.

Boek een afspraak om een optimale energetische balans te herstellen via hypnose en hypnotherapie.

Wil je meer informatie over een optimale werking van chakra's en aura's via hypnose en hypnotherapie?

Stuur mij dan een berichtje.


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page