top of page
tapping-eft-subguide-1440x810.jpg
  • Online cursus EFT Tapping Therapie

( E-boek, Audiobook, MP3 , Mp4)

Deze hypnose MP3’s zijn na betaling direct te downloaden en te beluisteren.

 

EFT is een simpele methode die in principe door iedereen te leren is. Het is een veilige methode zonder nare bijwerkingen en geeft in de meeste gevallen een positief resultaat.

Bij tapping maken we gebruik van specifieke herinneringen waaraan een ongewenst negatieve emotie gekoppeld is. Door gebruik te maken van focus (visueel) en de juiste woorden (auditief) maken we verbinding met de herinnering zodat we die in het hier en nu weer kunnen voelen. Vervolgens neutraliseren we deze negatieve emotie met behulp van acupressuur: we bekloppen een aantal punten op gezicht, lichaam en handen waardoor de negatieve spanning wordt geneutraliseerd.

Wat gebeurt er precies?

De herinnering aan een vervelende of traumatische ervaring zal niet verdwijnen, wel de emotie die daaraan gekoppeld was. Heb je de methode goed toegepast op een specifiek probleem, dan zal dit een blijvend effect hebben. EFT kun je inzetten voor elke probleem dat een spanning- of stresselement bevat.

Hoe voelt dat?
EFT is, mits goed toegepast, beslist een veilige methode maar kan wel enkele fysieke reacties oproepen. De volgende reacties kom ik veel tegen en zijn heel gewoon. Deze reacties verdwijnen ook weer vanzelf.

tranende ogen

gapen

boeren

tintelend gevoel door de ledematen

moe worden

energiek worden

thuiscursus-eft-tapping-1198x630_webp.webp

De kracht van EFT en hypnotherapie

In combinatie met hypnotherapie is het een geweldige aanvullende ondersteuning. Als het samen wordt gebruikt, wordt het behandelingsproces veel krachtiger, bijvoorbeeld bij de behandeling van chronische pijn, waar het gebruik van EFT snel kan helpen om de weg vrij te maken voor suggestietherapie om wortel te schieten. Dit komt doordat cliënten soms weerstand ervaren bij het kunnen ontspannen en loslaten, omdat hun pijn- of angstniveau gewoon te hoog is om voldoende te ontspannen en EFT helpt de spanning los te laten, waardoor de cliënt effectief in staat wordt gesteld om de toestand te accepteren. diepe ontspanning van de hypnose-ervaring die essentieel is om de suggestietherapie wortel te laten schieten.

 E-boek, Audiobook, MP3 , Mp4 (Download) - 49,95 €
Voorbeeld EFT
00:00 / 01:11

bottom of page