top of page
Stomach Pain

Slaap Meditatie MP3 Diep en rustig (door)slapen

Voor mensen, die diep willen slapen is de slaap meditatie ontwikkeld. Deze geleide Ki-slaap mp3 helpt je snel en ontspannen in slaap komen. Daarnaast zorgt de Ki- slaap mp3 voor een diepe slaap, zodat je de volgende ochtend vol energie en helder wakker wordt

Module 1: Inhoud  

Hoe Werkt Hypnose mp3 voor Slaap?

Hypnose maakt gebruik van suggestie en ontspanning om je geest in een staat van verhoogde focus en openheid te brengen. In deze toestand, die vaak wordt aangeduid als een trance, worden je kritische gedachten tijdelijk verminderd, waardoor je meer ontvankelijk wordt voor positieve suggesties en veranderingen in je denkpatronen.

Voor het verbeteren van slaap maakt hypnose gebruik van verschillende technieken, zoals geleide visualisaties, ontspanningstechnieken en positieve affirmaties. Deze helpen je om je gedachten los te laten, je zorgen te verminderen en je lichaam in een toestand van diepe ontspanning te brengen.

2 slapen.jpg

Hypnose biedt een fascinerende reis naar een rustgevende slaap. Of je nu kiest voor professionele hypnotherapie of zelfhypnose, de kracht van suggestie en ontspanning kan je helpen om de kwaliteit van je slaap te verbeteren en je dagelijkse leven te verrijken. Dus waarom niet een keer diep ademhalen, ontspannen en jezelf laten meevoeren op deze betoverende reis naar een diepere en vredigere slaap

Onthoud dat hypnose een veilige en natuurlijke manier is om je slaap te verbeteren. Het kan je helpen om een diepere en meer verkwikkende slaap te ervaren, waardoor je de energie en helderheid hebt om elke nieuwe dag met frisse moed te verwelkomen.

 E-boek, Audiobook, MP3 , Mp4 (Download) - 14,95 €

Cursus  Slaap  Zorgeloos slapen 

( E-boek, Audiobook, MP3 , Mp4)

bottom of page