top of page
Children in Indoor Playground

Helen van je innerlijke kind

( E-boek, Audiobook, MP3 , Mp4)

Wat is het Innerlijke Kind?

Het innerlijke kind verwijst naar de emotionele en psychologische ervaringen, herinneringen en gevoelens die we tijdens onze kindertijd hebben opgedaan. Deze ervaringen vormen onze overtuigingen, gedragspatronen en zelfbeeld als volwassenen. Het innerlijke kind vertegenwoordigt het kwetsbare, spontane en creatieve deel van onszelf dat we vaak in de drukte van het volwassen leven vergeten.

Impact op Ons Volwassen Leven

Onopgeloste emotionele wonden en trauma's uit de kindertijd kunnen een diepgaande invloed hebben op ons gedrag en onze emoties als volwassenen. Negatieve ervaringen zoals verwaarlozing, misbruik of afwijzing kunnen leiden tot lage eigenwaarde, angst, depressie en problematische relaties. Deze patronen herhalen zich vaak omdat we onbewust vasthouden aan de emoties van ons innerlijke kind.

Hypnotherapie als Helingsinstrument

Hypnotherapie is een krachtige benadering die ons kan helpen contact te maken met ons innerlijke kind en onverwerkte emoties te helen. In een staat van diepe ontspanning, ook wel bekend als trance, krijgen we toegang tot ons onderbewuste, waar de herinneringen en gevoelens van ons innerlijke kind zijn opgeslagen. Hier zijn enkele manieren waarop deze hypnotherapie mp3 kan helpen:

 1. ontact maken: Hypnotherapie stelt ons in staat om veilig en bewust contact te maken met ons innerlijke kind, waarbij we luisteren naar wat het te zeggen heeft en begrijpen welke emoties nog steeds resoneren.

 2. Heling van Trauma: Met begeleiding van een hypnotherapeut kunnen we traumatische herinneringen in een gecontroleerde omgeving benaderen en genezen, waardoor de emotionele lading ervan wordt verminderd.

 3. Herschrijven van Overtuigingen: Hypnotherapie maakt het mogelijk om beperkende overtuigingen die ons innerlijke kind heeft ontwikkeld te identificeren en te vervangen door positievere en gezondere overtuigingen.

 4. Loslaten van Emotionele Bagage: We kunnen de emotionele last die we met ons hebben meegedragen loslaten, waardoor we ruimte creëren voor persoonlijke groei en positieve veranderingen.

2 kind.jpg

 • Er zijn veel dingen die ik wil doen, maar niet doe uit angst

 • Angst belemmert mijn leven

 • Ik wil altijd overal de controle over hebben

 • Ik denk dat ik een hartaanval heb, maar dokters vinden niets

 • Alles is goed gepland en uitgestippeld bij mij

 • Ik verwacht overal nogal veel van

 • Ik ben dan ook teleurgesteld wanneer die verwachtingen niet uitkomen

 • Ik probeer voor iedereen het beste te doen

.

Herken je jezelf in enkele uitspraken... dan heb je dezelfde verkeerde denkwijzen als ik in het verleden, samen met al de andere mensen die dit programma starten. Het hoeft zo niet te zijn!

Conclusie

Het verkennen en helen van ons innerlijke kind is een reis naar zelfontdekking en innerlijke groei. Door middel van hypnotherapie en andere zelfzorgtechnieken kunnen we de emotionele bagage uit onze jeugd loslaten en ruimte creëren voor positieve veranderingen in ons volwassen leven. Onthoud dat deze reis geduld, mededogen en consistentie vereist, maar de beloningen zijn de moeite zeker waard. Dus waarom begin je vandaag niet met het koesteren van je innerlijke kind en het creëren van een positievere en liefdevollere relatie met jezelf.

Let op! Dit gaat om een mp3 opname die via e-mail naar u wordt verzonden. De opname kunt u dus na de bestelling direct downloaden en beluisteren.

 E-boek, Audiobook, MP3 , Mp4 (Download) - 14,95 €
bottom of page